Bitak.EU
ЧЗВ
ЧЗВ Продавачи
Как да продам артикул без търг?
Ако желаете да продавате на сайта артикул/и с фиксирана цена, можете да изберете опцията: "Купи Сега Само" при попълване на полетата. Така офертата става под формата на обява, а не като аукцион. И купувачите могат да закупят артикула веднага като натиснат бутона "Купи Сега".
Как да продавам на сайта?
Трябва да си направите регистрация на сайта. След това лесно можете да стартирате аукцион.
Има ли такси при продаване на сайта?
Не, няма никакви такси за продаване в сайта.
Не намирам подходяща категория за моя артикул?
Ако не намирате подходяща категория за артикула който иската да продадете, можете да го публикувате в най-близката до вида на стоката или да ни пишете. Веднага ще добавим нова категория.
Имам проблем с качването на снимки?
Ако при публикуването на обява сте качили снимки към нея, но тя не се е показала после. Трябва да идете на редакция на обявата и да се опитате да качите отново снимките. Ако пак не стане проверете снимките. Максимално допустимият размер за качване на снимка е до 5 MB. И проверете формата във който са вашите изображения. Най-добрият формат за изображенията на сайта е .jpg Променете ги ако е необходимо и опитайте отново.
Снимките ми излизат черни?
Ако изображението което сте качили към ваша обява се покаже след това чисто черно, най-вероятната причина е че сте използвали изображение във формат .png с прозрачен фон. За да коригирате изображението преименувайте го във формат .jpg или го преработете с програма за редакция на изображения да не е с прозрачен фон. Пробвайте отново. Изтрийте черното изображение от обявата си като я редактирате и качете новото изображение.