Bitak.EU
Наблюдавай Изпрати на приятел
Местоположение: София-град
Приключва: 32 дни, 20 часа (22 Авг, 2018 - 21:22)
Купи сега: 39,00 лв. Купи сега
За продавача
  • Мнения 1 пъти
  • Положителни мнения: (100%)
  • Потребител от 02/02/2018Описание

Дамски парфюми - Парфюм Burberry Brit Rhythm EDP 100мл - за жени

              Дамският парфюм Burberry Brit Rhythm е първият аромат от марката, който съдържа лавандула като централна нотка. Парфюмът за мъже Burberry Brit Rhythm е изключително ароматен благодарение на английската лавандула, която е много по-ароматна в сравнение с френската. Тези нюанси в състава са много добре изразени. Парфюмната комбинация е добре представена и включва цветни и плодови акорди. Базата е дървесна. Натали Чето, създателка н уханието, обявява, че парфюмът Burberry  притежава фундаментален парадокс във своята същност - противопоставяне на пикантни съставки като розов пипер и флорални нотки. Неустоимите ухания на божур създават усещането сякаш сте заобиколени от облак от листенца. 

           Ароматната пирамида започва с цветни и пикантни ухания, а в средата отриваме лека свежест. Основата носи дървесни нюанси.  Определян е като ароматен и дървесен.  Подходящ е за употреба през деня. Използвайте го през есента и пролетта. Дамският парфюм от Burberry Brit Rhythm  е лансиран през 2014 година.

• Връхни нотки: нероли, алдехиди, лавандула, ровоз пипер

• Сърдечни нотки: петалия, портокалов балсам

 

• Основни нотки: тонка, кедър, мускус, ветивер, дървесни нотки

Предлаганите от нас парфюми са първокачествени реплики внос от Дубай. Изглеждат напълно идентично с оригиналните парфюми ( целофан, кутия, флакон), ароматите са идентични, а разликата е в трайността им, която е около 3-5 часа. Тестерите, които предлагаме са оригинални, трайността им надвишава 7-8 часа, но те са в бели транспортни кутиии и някои от тях са само с предпазни капачки. 

 

Могат да бъдат изпратени с опция тест, за да се уверите в качеството им преди заплащане!

Подобни аукциони:

Допълнителна информация

Област: София-град
Условия за доставката: Купувача заплаща разходите по доставката, Не изпраща международно
Начин на плащане: Наложен платеж